You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

"Салвадор ТМ" ООД

Лидер във ВиК услугите за Варна и региона. "Салвадор ТМ" ООД е надеждният партньор за Вашето домакинство, етажна собственост и бизнес.

Разполагаме с висококвалифицирани майстори и професионална техника, което е много важно за качеството на работа, на което ние много държим.

ВиК услуги Варна - 0895/667172; 0879/588824 смяна на щрангове, монтаж на санитарен фаянс, смесителни батерии, бойлери, смяна на каменинови тръби, подмяна на тръби в банята, изграждане на канализация, смяна на кранове и водомери, къртене и извозване.
ВиК услуги по смяна на щрангове и тръби за всички видове сгради!
Фирма „Салвадор ТМ” ООД извършва ВиК услуги във Варна и региона, смяна на щрангове, монтаж на санитарен фаянс, смесителни батерии, смяна на каменинови тръби, подмяна на тръби в банята, изграждане на канализация, смяна на кранове и водомери, къртене и извозване. Всички ВиК услуги се изпълняват в минимални срокове на достъпни цени. Смяната на щрангове се извършва в един ден за цял жилищен вход. Цените се формират след направен оглед на място, в зависимост от техническите параметри на щранга и вложените материали. За хоризонталните щрангове цената се формира в зависимост от метража и цолажа на тръбите, след извършен оглед от техническо лице и изготвяне на конкретна оферта за всеки адрес. Огледът, консултацията и изготвянето на офертата са безплатни. Предлагаме и частична подмяна на щрангове.
ВиК услугите, които предлагаме включват и подмяна на канализация. Това се налага най-често когато тръбите са каменинови. Важно е да се знае, че тоалетните чинии са с долно оттичане и при смяната на тръбите се налага монтиране на нови тоалетни чинии със задно оттичане.

  • Смяна на вертикални и хоризонтални щрангове.
  • Подмяна и ремонт на тръби в банята и кухнята. Смяна на кранове и водомери.
  • Монтаж на санитарен фаянс.
  • Монтаж на системи за обратна осмоза и омекотители за вода.
  • Ремонт и изграждане на канализация и подмяна на каменинови тръби.
  • Монтаж на смесителни батерии и бойлери.
  • Откриване на течове с термокамера.
Свържете се с нас
КОНТАКТИ
Телефон и email