За нас:

Фирма "Салвадор ТМ" ООД е специализирана в смяната на хоризонтални и вертикални водопроводни щрангове в стари жилищни блокове. Също изгражда нови ВиК системи, подменя канали и каменин.

Разполагаме с висококвалифицирани майстори и профисионална техника, което е много важно за качеството на работа на което ние много държим.

Фирма "Салвадор ТМ" ООД работи основно в региона на град Варна.
Поемаме обекти и от други региони.

ВиК услуги по смяна на щрангове и тръби за всички видове сгради !

Фирма "Салвадор ТМ" ООД извършва ВиК услуги във Варна и региона, смяна на щрангове, монатаж на санитарен фаянс, смесителни батерии, смяна на каменинови тръби, подмяна на тръби в банята, изграждане на канализация, смяна на кранове и водомери, къртене и извозване. Всички ВиК услуги се изпълняват в минимални срокове на достъпни цени. Смяната на щрангове се извършва в един ден за цял жилищен вход. Цените се формират след направен оглед на място, в зависимост от техническите параметри на щранга и вложените материали. За хоризонталните щрангове цената се формира в зависимост от метража и цолажа на тръбите, след извършен оглед от техническо лице и изготвяне на конкретна оферта за всеки адрес. Огледът, консултацията и изготвянето на офертата са безплатни. Предлагаме и частична подмяна на щрангове.

ВиК услугите, които предлагаме включват и подмяна на канализация. Това се налага най-често когато тръбите са каменинови. Важно е да се знае, че тоалетните чинии са с долно оттичане и при смяната на тръбите се налага монтиране на нови тоалетни чинии със задно оттичане. Подмяната на каменинови тръби става за един ден заедно със свързването на тоалетните чинии или моноблокове.

Адрес за контакти:

Варна

ул. "Д-Р Головина" № 16

 

офис: 052 610 578

GSM: 0895 66 71 72

       0878 61 06 75

 

e-mail: